Samenwerking met Mellaah blogt

  • Geplaatst op
  • Door GrootBedden
Samenwerking met Mellaah blogt

GrootBedden heeft samen gewerkt met Mellaah!

Boxsprings zijn voor de 'nieuwe' generatie

Vele van onze klanten weten dat wij samengewerkt hebben met de vlogger/blogger Laura Ponticorvo. Wij hebben super leuke reacties gehad nadat de vlog op YouTube was geplaatst. Ondertussen is de video meer dan 47.000 keer bekeken. Toen hadden wij de smaak al te pakken. Dit is de toekomst! Mensen kijken tegenwoordig steeds minder televisie.  Tevens vinden veel mensen het belangrijk om zelf te bepalen wanneer ze iets willen zien. Dat is precies hoe wij ook te werk gaan, bij ons heb je niet een standaard model boxspring waar je het mee moet doen. Bij GrootBedden ben je vrij om je droom boxspring samen te stellen. 

 

Mellaah-blogt komt een boxspring uitzoeken

Vorige maand zijn wij benaderd door blogster Mellaah (Mellanie). Wij wisten meteen dat dit een mooie volgende kans voor ons was om samen te werken met een influencer. Na een paar keer bellen en heen en weer appen, heeft Mellanie besloten om bij ons langs te komen. Zij kwam op een zaterdag tegen de einde van de middag, wanneer het iets rustiger is qua klanten in de showroom. Wij hadden meteen een goed gevoel bij Mellanie. Dat lieten wij merken door haar alle vrijheid te geven tijdens het schrijven van haar review/blog over ons product. 

 

Review boxspring van GrootBedden

Op 4 juli 2017 hebben wij het bed bij Mellanie bezorgt en zij is meer dan tevreden! Bloggen is natuurlijk niet onze sterkste punt, daarom laten wij een link achter naar haar website waar u alles over haar ervaring kunt lezen: http://mellaah.nl/grootbedden-boxsprings/ 

Mellanie heeft de boxspring button gekozen met een extra dikke onderbox!